You are currently viewing Hyvää Joulua 2019
Misurina, Belluno, Italia

Hyvää Joulua 2019

Nyt, kun Joulunalusaika on otettu rauhassa esimerkiksi Joulumarkkinoilla niin toivomme tänä Jouluna ja uuteen vuoteen, uuteen aikaan

Joulurauhaa ja Rakkautta kaikille ihmisille!

Jouluviestistä on alla lyhyt versio 24 sanaa ja kun sinulla on kuitenkin aikaa niin pidempikin 167 sanan versio

LYHYT 24 SANAN VERSIO:

Hiutaleita, lumisia, kaikki erilaisia 
Valkoinen, kaunis on maa
Paikkoja, pakkasia, kaikki erilaisia
Puhdas, uusi on maa
Ihmisiä, sydämiä, kaikki erilaisia
Runsas, rikas on maa

PIDEMPI 167 SANAN VERSIO.

Kaikki lumihiutaleet ovat erilaisia, kuten me kaikki ihmisetkin. Me leijailemme syntymän ja elämän tuulessa laskeutuaksemme jonnekkin. Laskeudumme ihan ensin syntymäpitäjään, kuka minnekin, itsestämme riippumatta. Tuuli voi puhaltaa meidät tien yli toiselle pellolle, toisten erilaisten hiutaleiden sekaan. Menemme vieraaseen kaupunkiin tai maahan. Hiutaleet, erilaisetkin, tekevät hangesta hohtavan valkoisen ja kauniin. Valkoinen, kaunis maa syntyy vain, kun kaikki lumihiutaleet loistavat ja pitävät kauneutensa, kun kaikkien meidän sydän niin haluaa.

On paljon paikkoja minne voimme kulkeutua, jotkut meistä vapaaehtoisesti ja toiset pakon edessä myrskytuulten puhaltamana, kauaskin syntymäpitäjästä. Meitä on monesta paikasta, lumihiutaleita monesta “pakkasesta”. Meillä on elämä, tarina, tiedot ja taidot, olemme kaikki ihmisiä. Uudet hohtavat lumihiutaleet voivat puhdistaa jo mustuneen hangen, pehmentää jo kovettuneen pellon kannen hyväksi hiihtää. Mikäli sydämet niin haluavat. Erilaisuus on runsautta, erilaisuus on rikkautta. Saadessamme uusia ihmisiä yhteisöömme saamme uusia ideoita, parempia käytäntöjä, keskustelua synnyttämään muutosta jne. Tämä on totta niin työyhteisöissä kuin yhteiskunnassa muutenkin, silloin kun sydämemme niin haluaa. Nähdessänne erilaisuutta joukossanne, älkää olettako ja suoraan tuomitko, hän voi olla hyvä sydäminen, loistava lumihiutale.

Siunattua Joulua kaikille hyville sydämille!

FinInTirol

Elän vaimoni kanssa Itävallan Tirolissa ja kirjoitan täältä käsin blogia finintirol.fi. Kirjoitan luonto- ja kaupunkimatkailusta, ajankohtaisuuksista ja kaikesta positiivisesta. Facebookista löytyy lyhyempää tarinaa ja Instagramista kuvia. Tartu Hetkeen Tartu Tarinaan!

Leave a Reply